Ενόργανη Γυμναστική

Η ενόργανη γυμναστική είναι από τα πιο εντυπωσιακά αθλήματα.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της ενοργάνου εκτελούν τις ασκήσεις υπερνικώντας τη βαρύτητα και αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες του ανθρωπίνου σώματος.

Ο ΖΑΟΝ- Κηφισιάς συμμετέχει ενεργά σε όλα τα Πανελλήνια Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, με πολλές διακρίσεις, όπως προκρίσεις σε Πανελλήνια-Πανευρωπαικά και Παγκόσμια Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής.

Ο ΖΑΟΝ μας το 2016 κάτω από την καθοδήγηση των δύο έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητριών στο άθλημα, κατατάχτηκε στις χρυσές ομάδες στην κατηγορία του, με την απονομή του χρυσού μεταλλίου στο EGO STAR GYM CONTEST και προκρίθηκε για να συμμετέχει στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, WORLD GYM FOR LIFE CHALENGE στο Vestfold της Νορβηγίας και είναι μεταξύ των καλυτέρων ομάδων της Ελλάδας.

Ο ΖΑΟΝ διατηρεί 4 τμήματα ενόργανης γυμναστικής. Η κατανομή των παιδιών στα τμήματα αυτά πραγματοποιείται ανάλογα με την ηλικία, την ικανότητα και την προγενέστερη ενασχόλησή τους με το άθλημα.

Τα τμήματα αυτά είναι :

  • 1ο Τμήμα: παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί σχεδόν η καθόλου με το άθλημα.
  • 2ο Τμήμα: παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω, λαμβάνεται υπόψη η προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα, και οι ικανότητές τους.
  • 3ο Τμήμα: παιδιά ηλικίας 12 ετών και άνω, λαμβάνεται υπόψη η προηγούμενη ενασχόληση με το άθλημα, και οι ικανότητές τους.
  • 4ο Τμήμα: Ομάδα: παιδιά τα οποία επιλέγονται συνήθως από τα προηγούμενα τμήματα, λαμβάνοντας υπόψη την πρόοδο και την εξέλιξη που επέδειξαν, τις ικανότητές τους, και την ανελλιπή τους παρουσία στις προπονήσεις.

Τέλος, για την επιλογή και την ένταξή τους στο τμήμα-ομάδα, υφίστανται και άλλα κριτήρια, λόγω της ιδιαιτερότητας του τμήματος και των αυξημένων υποχρεώσεών του.

Τα παιδιά συμμετέχουν σε «Γυμναστράδες» και τουρνουά στο τέλος κάθε έτους.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή και ώρες 5-9 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο Ζηρινείου, Λ. Κηφισίας 192, Κηφισιά. (link)

Προπονήτριες: ΓΕΡΝΑ ΑΘΗΝΑ & ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Πληροφορίες: Γραφεία ΖΑΟΝ (εντός Ζηρινείου), κ. ΦΟΥΝΤΟΥ ΚΟΥΛΑ τηλ. 210- 8010975 - 6945-469099

FullSizeRender
IMG 0942
IMG 0946
IMG 0978
IMG 1033
IMG 1037
IMG 1039
ZAON ENORGANH
ZAON ENORGANH MEDIOUM
ZAON ENORGANH MEGALA
ZAON ENORGANH MINI
zaon-enorganh-2

Ακολουθήστε μας

Τηλ: 210.8010975

Κιν: 6944.555555

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.zaonkifisias.gr

About Us

Σύλλογος

Αθλήματα

Προπονητές

Νέα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

www.espaaa.gr

www.volleyball.gr

www.eska.gr

www.basket.gr

Ακολουθήστε μας